BROBY BAD CAMP 2018

BROBY BAD CAMP 2018 – Sponsoreret af KEN Hygiene Systems

Nr. Broby Badmintonklub havde inviteret alle fynske klubber til en weekend med fuld knald på, lørdag og søndag den 3. og 4. marts 2018. En weekend med badminton og kammeratskab i højsædet.

Så da 56 unge badmintonspirer troppede op til indkvartering på Broby Sportsefterskole, fulde af energi og mod på at få nogle nye kammerater, var der ikke længere nogen tvivl: Det skulle helt sikkert nok blive en god weekend!

Den første time gik med indkvartering inden vi alle gik ind i hallen og hilste på hinanden for derefter rigtigt at blive rystet sammen, med nogle forskellige konkurrencer og lege. Da der var gået blot 10 minutter, var alt genertheden forsvundet som dug fra solen.

Efter middagsmaden lørdag, blev spillerne fordelt i to haller.

Mia Sejr, der til dagligt er træner for seniorafdelingen i Team Fyn Badminton og som tidligere har spillet på OBK’s Ligahold, havde lavet et knivskarpt program for ”de store” U13, U15 og U17 spillere.

Birgitte Hindse, der er tidligere spiller på topplan og har deltaget ved All England, og som til daglig er ungdomstræner i Nr. Broby, havde fornøjelsen af at lære de yngre spillere U9, U11 og U13 et par tricks eller to.

Resten af dagen gik med seriøs badmintontræning og forskellige aktiviteter som afveksling, inden vi alle mødtes til aftensmad, bestående af lasagne og råkostsalat, på Broby Sportsefterskole.

Aftenen bød på forskellige konkurrencer som bl.a. tovtrækning, håndboldkamp, bag i køen m.fl. inden deltagerne fik frie tøjler. Lyset blev slukket og boldene blev skiftet til selvlysende LED bolde. Der var mulighed for at udfordre trænerne og de andre deltagere eller bare sidde og hyggesnakke og rafle med terninger.

Da der var morgenvækning dagen efter kl. 07.30, var det ikke alle der var lige friske, men op skulle vi jo og de friskbagte boller hjalp også på motivationen for hurtigt at få pakket sine sovesager sammen.

Efter morgenmaden blev vi igen delt i 2 haller, og nu skulle der spilles kampe og prøves kræfter mod de nye kammerater. Alle fik spillet 4-6 kampe, hvor der rigtig blev gået til den og kæmpet over hele linjen.

Kl. 12.30 søndag middag blev der sagt tak for denne gang og på gensyn i diverse haller til turneringer, hvor man nu lige pludselig have fået en hel masse nye badmintonkammerater.

Tak for en super fed weekend og på gensyn til BROBY BAD CAMP 2019!

Deltagerne på Broby Bad Camp 2018 udtaler

"Det fedeste var helt sikkert at møde så mange nye mennesker at have det sjovt med en hel weekend" - Dreng U13

"Det bedste var badminton træningen om lørdagen med Mia Sejr sammen med de andre i Nr. Broby hallen" - Pige U15

Close Menu