BROBY BAD CAMP 2019

BROBY BAD CAMP 2019

Nr. Broby Badmintonklub inviterer endnu engang spillere fra alle fynske klubber til nogle fede dage med fuld knald på, Skærtorsdag og Langfredag, den 18. og 19. april 2019. En weekend med badminton og kammeratskab i højsædet.

Tilmelding kan ske via Nr. Broby Badmintonklubs hjemmeside i løbet af januar måned. Er du interesseret, så send allerede nu en mail til peter.bukhave@privat.dk. Oplys blot navn, alder og niveau, så får du straks besked, når tilmeldingen åbner. HUSK - der er max. 60 pladser, så det er "først til mølle".

Der bliver tilbudt træning i verdensklasse i 2 haller - Nr. Broby Hallen og hallen på Broby Sportsefterskole. Udover seriøs og kvalificeret træning, bliver der også tid til masser af hygge og socialt samvær. Der er plads til alle, fra U9-19.

Trænerteamet er endnu ikke endeligt fastsat, men det er sikkert og vist, at teamet bl.a. kommer til at bestå af Steffen Rasmussen - 1. single på OBK's Ligahold. Derudover vil der blive deltagelse fra en række af Nr. Broby Badmintonklubs øvrige trænere.

Er der spørgsmål til Camp'en, problemer med tilmelding eller andet, så er i meget velkommen til at kontakte Peter Bukhave eller Bjarne "Mulle" Pedersen - find vores kontaktoplysninger på forsiden, under fanen "Klubben"/"Bestyrelsen".

 

Vi ser frem til nogle fede dage til BROBY BAD CAMP 2019!

Deltagerne på Broby Bad Camp 2018 udtaler

"Det fedeste var helt sikkert at møde så mange nye mennesker at have det sjovt med en hel weekend" - Dreng U13

"Det bedste var badminton træningen om lørdagen med Mia Sejr sammen med de andre i Nr. Broby hallen" - Pige U15

Se lidt mere om Camp'en i 2018 nedenfor.

BROBY BAD CAMP 2018 – Sponsoreret af KEN Hygiene Systems

Nr. Broby Badmintonklub havde inviteret alle fynske klubber til en weekend med fuld knald på, lørdag og søndag den 3. og 4. marts 2018. En weekend med badminton og kammeratskab i højsædet.

Så da 56 unge badmintonspirer troppede op til indkvartering på Broby Sportsefterskole, fulde af energi og mod på at få nogle nye kammerater, var der ikke længere nogen tvivl: Det skulle helt sikkert nok blive en god weekend!

Den første time gik med indkvartering inden vi alle gik ind i hallen og hilste på hinanden for derefter rigtigt at blive rystet sammen, med nogle forskellige konkurrencer og lege. Da der var gået blot 10 minutter, var alt genertheden forsvundet som dug fra solen.

Efter middagsmaden lørdag, blev spillerne fordelt i to haller.

Mia Sejr, der til dagligt er træner for seniorafdelingen i Team Fyn Badminton og som tidligere har spillet på OBK’s Ligahold, havde lavet et knivskarpt program for ”de store” U13, U15 og U17 spillere.

Birgitte Hindse, der er tidligere spiller på topplan og har deltaget ved All England, og som til daglig er ungdomstræner i Nr. Broby, havde fornøjelsen af at lære de yngre spillere U9, U11 og U13 et par tricks eller to.

Resten af dagen gik med seriøs badmintontræning og forskellige aktiviteter som afveksling, inden vi alle mødtes til aftensmad, bestående af lasagne og råkostsalat, på Broby Sportsefterskole.

Aftenen bød på forskellige konkurrencer som bl.a. tovtrækning, håndboldkamp, bag i køen m.fl. inden deltagerne fik frie tøjler. Lyset blev slukket og boldene blev skiftet til selvlysende LED bolde. Der var mulighed for at udfordre trænerne og de andre deltagere eller bare sidde og hyggesnakke og rafle med terninger.

Da der var morgenvækning dagen efter kl. 07.30, var det ikke alle der var lige friske, men op skulle vi jo og de friskbagte boller hjalp også på motivationen for hurtigt at få pakket sine sovesager sammen.

Efter morgenmaden blev vi igen delt i 2 haller, og nu skulle der spilles kampe og prøves kræfter mod de nye kammerater. Alle fik spillet 4-6 kampe, hvor der rigtig blev gået til den og kæmpet over hele linjen.

Kl. 12.30 søndag middag blev der sagt tak for denne gang og på gensyn i diverse haller til turneringer, hvor man nu lige pludselig have fået en hel masse nye badmintonkammerater.

Tak for en super fed weekend og på gensyn til BROBY BAD CAMP 2019!

Close Menu