Ungdomstrænere

Birgitte

Birgitte Hindse

Miniton træner

Jeg er 53 år og har spillet badminton siden jeg var 5 år, hvor det meste af tiden har været i Nr. Broby Badminton Klub. Jeg var på Ungdomslandsholdet igennem hele min ungdomstid og kom på Seniorlandsholdet i 1983 og var med til VM for hold i Malaysia.
Jeg har været Nordisk Mester i mixdouble for ungdom.
En 3.plads til EM for ungdom i single.
Tredobbelt Dansk Mester.
Jeg har været træner i 7 forskellige klubber på Fyn, Jylland og New. Zealand i sammenlagt 35 år, hvor jeg har holdt pause de sidste 3 år fra trænergerningen. I 1989 spillede jeg badminton i 5 måneder for en klub på New Zealand (Invercargill)
Jeg glæder mig til at blive træner i min barndomsklub igen og mit mål er at kunne være med til at udvikle en masse spillere i klubben, på hver sit niveau. Desuden brænder jeg for, at arbejde med unge mennesker, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller sportsligt.
Til dagligt arbejder jeg som lærer på Dalum Landbrugsskole, hvor jeg bl.a. underviser i Dansk og Idræt

Lykke

Lykke Rasmussen

Alm. ungdomstræning tirsdag - Sent hold

Jeg er 20 år gammel og har spillet badminton siden jeg var 4-5 år . Til daglig går jeg på Sct. Knuds gymnasium. Jeg har spillet badminton siden jeg var fem år og spiller badminton i Team Fyn og træner ude på team DK centeret i Odense. Jeg ønsker at udvikle mine kompetencer som træner og har derfor taget nogle kurser for at blive rustet til at lære fra mig på den bedst mulige måde. Jeg ønsker et seriøst træningsmiljø, men hvor der stadig er plads til at være sociale og lave fis og ballade.

Oliver Lee Nowak

Sjov og badminton