Ungdomstrænere

Steffen Rasmussen

Sjov og badminton
Alm. ungdomstræning torsdag

Jeg er 26 år gammel, jeg har spillet badminton siden jeg var 5 og spiller til dagligt i den danske badmintonliga. Jeg har været træner siden jeg var 15. De første år som ungdomstræner i Nr. Broby og OBK og de seneste tre år har jeg været seniortræner i Team Fyn Badminton. Min indgang til trænergerningen er hovedsageligt praktisk, men jeg betragter mine to år som hjælpetræner for Jakob Toft som en vigtig del af min uddannelse. Derudover har jeg det seneste år været underviser på DGI og BDK's kursus "Styrk Klubbens Træningsmiljø" og er derigennem blevet bekendt med den nyeste viden inden for træning af ungdomsspillere.
Til daglig studerer jeg Fysioterapi i Odense og spiller badminton i OBK.

Mathias

Mathias Lundehave Kristensen

Alm. ungdomstræning tirsdag - Sent hold
Ungdom@nrbrobybadminton.dk

Jeg er 22 år gammel og har spillet badminton siden jeg var 10 år, alle i Nr. Broby Badmintonklub og senere i vores seniorsamarbejde med Langeskov – Team Fyn Badminton. Jeg havde min første sæson som træner i 2011/2012 og har deltaget i flere forskellige trænerkurser, bl.a. Kursus K1, Talenttrænerkursus 1 og Talenttrænerkursus 2, foråret 2013. Derudover sidder jeg i Nr. Broby Badmintonklubs bestyrelse som Ungdomsformand.
I hallen gør jeg mit for at lære fra mig og lære de unge mennesker at udvikle sig på badmintonbanen, men jeg synes også det er vigtigt, at der er grundlag for et godt socialt miljø uden for banerne og i klubben, så det er sjovt at komme til badminton.
Til daglig står jeg i lære som landbrugsmaskinmekaniker i Flemløse Maskinforretning og har bopæl i Odense. Juni 2014 dimitterede jeg som student fra Odense Tekniske Gymnasium på Matematik-Fysik linjen

Birgitte

Birgitte Hindse

Alm. ungdomstræning tirsdag - Tidligt hold

Jeg er 51 år og har spillet badminton siden jeg var 5 år, hvor det meste af tiden har været i Nr. Broby Badminton Klub. Jeg var på Ungdomslandsholdet igennem hele min ungdomstid og kom på Seniorlandsholdet i 1983 og var med til VM for hold i Malaysia.
Jeg har været Nordisk Mester i mixdouble for ungdom.
En 3.plads til EM for ungdom i single.
Tredobbelt Dansk Mester.
Jeg har været træner i 7 forskellige klubber på Fyn, Jylland og New. Zealand i sammenlagt 35 år, hvor jeg har holdt pause de sidste 3 år fra trænergerningen. I 1989 spillede jeg badminton i 5 måneder for en klub på New Zealand (Invercargill)
Jeg glæder mig til at blive træner i min barndomsklub igen og mit mål er at kunne være med til at udvikle en masse spillere i klubben, på hver sit niveau. Desuden brænder jeg for, at arbejde med unge mennesker, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller sportsligt.
Til dagligt arbejder jeg som lærer på Dalum Landbrugsskole, hvor jeg bl.a. underviser i Dansk og Idræt

Lykke

Lykke Rasmussen

Alm. ungdomstræning tirsdag - Sent hold

Jeg er 18 år gammel og har spillet badminton siden jeg var 4-5 år . Til daglig går jeg på Sct. Knuds gymnasium. Jeg har spillet badminton siden jeg var fem år og spiller badminton i Team Fyn og træner ude på team DK centeret i Odense. Jeg ønsker at udvikle mine kompetencer som træner og har derfor taget nogle kurser for at blive rustet til at lære fra mig på den bedst mulige måde. Jeg ønsker et seriøst træningsmiljø, men hvor der stadig er plads til at være sociale og lave fis og ballade.

Louise Falk

Alm. ungdomstræning torsdag

Jeg er 20 år gammel og har spillet badminton siden jeg var 6 år, i Nr. Broby Badmintonklub. Jeg er lige nu ved at afslutte min tid på Faaborg Gymnasium og har søgt ind på Sygeplejerskeuddannelsen i Odense. Jeg har i flere år været en del af klubben som hjælpetræner og ungdomstræner og deltaget i henholdsvis Børneidrætskursus og Hjælpetrænerkursus I. Jeg synes, det er skønt at være med som træner i hallen. Den glæde det giver at lære og udvikle de unge mennesker i badminton. Jeg synes, det er vigtigt, at vi sammen får nogle gode timer i hallen, hvor der skal være plads til grin, men også får lært en masse god badminton.