Ungdomstrænere

Birgitte

Birgitte Hindse

MINIton træner tirsdag

Jeg er 53 år og har altid haft og har stadig en stor tilknytning til Nr. Broby Badminton Klub. Jeg startede som 5 årig med at spille badminton i klubben.
Jeg har været på ungdom og seniorlandsholdet, hvilket har givet mig store og uforglemmelige oplevelser. Noget af det jeg husker mest, er udtagelsen til VM for hold i 1983 i Malaysia og 3 gange All England deltagelse. Derudover, har der været mange andre skønne oplevelser, såsom at blive nordisk mester, 3 danske mesterskaber og flere fynske mesterskaber, som er kommet i hus.
Desuden har jeg været træner de sidste 38 år, hvor jeg har været rundt i 7 forskellige klubber på Fyn, Jylland og New. Zealand. I 1989 spillede jeg badminton i 5 måneder for en klub på New Zealand (Invercargill) og hvor jeg ligeledes var træner rundt på øen.
Jeg glæder mig til at være med til at starte miniton op i klubben, da det er vigtigt at fødekæden hele tiden bliver holdt i gang. Desuden brænder jeg for, at arbejde med unge mennesker, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller sportsligt. Til dagligt arbejder jeg som lærer på Dalum Landbrugsskole, hvor jeg bl.a. underviser i dansk, idræt, førstehjælp, er brobygningskonsulent, praktikpladskonsulent og rejser en del med elever.

Lykke

Lykke Rasmussen

Alm. ungdomstræning tirsdag

Jeg er 20 år gammel og jeg står for sjov og badminton og den almindelige ungdomstræning om tirsdagen. Til daglig læser jeg til radiograf i Odense, hvor jeg også bor. Jeg har spillet badminton siden jeg var fem år og spiller i dag i Team Fyn på 2. Division. Jeg synes først og fremmest at træningen skal være sjov, men med mulighed for at lære nyt, blive udfordret og selvfølgelig få noget sved på panden.

facebook-silhouette_thumb

Oliver Lee Nowak

Sjov og badminton
Alm. ungdomstræning torsdag

Jeg er 21 år gammel og kommer fra Esbjerg, hvor jeg har spillet 3. division ved siden af mit studie på gymnasiet, hvilket jeg afsluttede her i sommers og kan nu kalde mig student. Jeg er nu flyttet til Odense, hvor jeg det næste års tid eller to selv skal træne en masse badminton, men også stå som træner her i Nr. Broby Badmintonklub. Jeg ser frem til en super sjov og lærerig sæson!