BROBY BAD CAMP 2024

BROBY BAD CAMP - Sponsoreret af Broby Sportsefterskole

Sæt  allerede nu kryds i kalenderen, skærtorsdag og langfredag - den 28. og 29. marts 2024.

Som det er de fleste bekendt, så måtte vi desværre aflyse Broby Bad Camp 2020 og 2021 pga. Corona-virus. Alle gebyrer er blevet tilbagebetalt.

Nu er tiden inde til at få den fantastiske camp på benene igen. Vi vender nemlig stærkt tilbage i 2024, og vil endnu engang gøre os umage med at sammensætte et stærkt team, som kan præsentere et inspirerende program, som igen skal gøre Broby Bad Camp til en fantastisk oplevelse. Der vil være masser af badminton og socialt samvær, hvad enten du er U9 eller U17, nybegynder eller øvet.

Vi forventer igen at kunne tilbyde 64 pladser, og håber igen at kunne melde udsolgt

 

BROBY BAD CAMP 2019 – Sponsoreret af Broby Sportsefterskole

For 4. år i træk havde Nr. Broby Badmintonklub inviteret alle fynske klubber til et par heftige dage med masser af badminton, hygge, kammeratskaber m.m. Eventen foregik Skærtorsdag og Langfredag, den 18./19. april 2019.

58 unge badmintonentusiaster troppede op til indkvartering på Broby Sportsefterskole, torsdag kl. 10.00 - nogle endda allerede 9.30. Måske havde de ligget vågne hele natten, fyldt med forventninger til, hvad de næste dage ville bringe. Alle var fyldte med energi og mod på at få lært en masse badminton, nogle endda med glæden over, at skulle møde kammerater fra tidligere år.

Efter indkvartering, var alle iklædt deres helt egne Broby Bad Camp 2019-trøjer, og vi mødtes i hallen til en kort velkomst. Eftf. blev der taget gruppefoto - det ser altså bare brandgodt ud, når 58 børn og et par håndfulde trænere og ledere står linet op i ens tøj.

Herefter blev spillerne delt i 6 hold, på kryds og tværs af alder, klubber og køn - og så blev der inledningsvist dystet i hockey og ultimate indtil middag. Så var vi ligesom i gang - og man havde fået mulighed for, at hilse på hinanden på kryds og tværs.

Herefter var der frokost - smurte sandwich med hamburgerryg eller spegepølse, salat og andet grønt. De blev indtaget med glubsk appetit - og nogle udbrød: ”Det er altså noget god mad i laver”. Hermed er de store roser givet videre til køkkenpersonalet.

Efter frokost blev spillerne delt i 2 grupper. De ældste blev gennet op i Nr. Brobyhallen - på gåben! De blev i første omgang ledsaget af Steffen Rasmussen, ligaspiller i Odense OBK, som har det overordnede ansvar for ungdomstræningen i Nr. Broby Badmintonklub og her til Bad Camp, samt Birgitte Hindse, tidligere nordisk mester og deltager ved All England. Og til daglig er hun træner for nybegynderne i Nr. Broby Badmintonklub. Hos de yngste, var det Casper Corfixen og Lykke Rasmussen, som begge spiller på Team Fyn’s 1. hold, som netop er rykket i 2. division, som stod for første del af træningen. Lykke deltager også i den daglige ungdomstræning i Nr. Broby Badmintonklub.

Efter kagepausen om eftermiddagen, byttede trænerne pladser i hallerne, så dem der havde de ældste i første halvdel, tog sig af de yngste indtil aftensmaden - og omvendt. På denne måde fik både trænere og spillere mulighed for at stifte bekendtskab med alle, hvilket virkede som en rigtig god idé.

Aftensmaden bestod af færdigrullede madpandekager med grønt og brød. Der var mange sultne munde, men der var mad nok. Efter maden var der lidt fri leg - og hvad foretager man sig så? Ja, nogle spillede i hvert fald badminton !! De kan ikke få nok …

Aftenens eneste planlagte event var Natminton i den gamle hal på Friskolen - et nyt tiltag, som vakte stor begejstring. Spillerne blev igen delt op i hold, 8 stk. Og igen på tværs af alder, klubber og køn. Der blev spillet double med udskiftninger. Første par gik ind og spillede 3 bolde, hvorefter der blev skiftet på begge sider af nettet, og nye spillere trådte ind på scenen. Der blev spillet ét sæt til 21 i hver kamp. Hvorefter vinderne af de to puljer mødte hinanden, det samme gjorde 2’erne, 3’erne og 4’erne. Alle var vindere, da alle havde hygget og moret sig i den times tid det hele varede.

Herefter var der fri leg indtil midnat. Natminton, Nat-Bordtennis, rafling og kortspil i ”tutten”, alm. badminton, afslapning, ”snolder” og sodavand m.m.

Da der var morgenvækning dagen efter ca. kl. 07.30, var det ikke alle der var lige friske, men op skulle vi jo. Nogle var dog så friske, at de lige skulle ned og slå et par slag på banerne, inden de friskbagte boller skulle indtages.

Efter morgenmaden blev vi igen delt i 2 haller, og nu skulle der spilles kampe og prøves kræfter mod både nye og gamle kammerater. Alle fik spillet 4-6 kampe, hvor der rigtig blev gået til den og kæmpet over hele linjen. 

Kl. 12.30 søndag middag blev der sagt tak for denne gang og på gensyn i diverse haller til turneringer, hvor man nu lige pludselig have fået en hel masse nye badmintonkammerater. 

Tak for et par superfede dag og på gensyn til BROBY BAD CAMP 2020! 

Deltagerne på Broby Bad Camp 2019 har bl.a. udtalt:

"Fedt med både træning og kampe"

"Natminton var rigtigt sjovt at prøve"

"I er rigtig gode til at lave mad"

"Det er rigtig godt, at øvelserne er anderledes end sidste år"

 

BROBY BAD CAMP 2018 – Sponsoreret af KEN Hygiene Systems

Nr. Broby Badmintonklub havde inviteret alle fynske klubber til en weekend med fuld knald på, lørdag og søndag den 3. og 4. marts 2018. En weekend med badminton og kammeratskab i højsædet.

Så da 56 unge badmintonspirer troppede op til indkvartering på Broby Sportsefterskole, fulde af energi og mod på at få nogle nye kammerater, var der ikke længere nogen tvivl: Det skulle helt sikkert nok blive en god weekend!

Den første time gik med indkvartering inden vi alle gik ind i hallen og hilste på hinanden for derefter rigtigt at blive rystet sammen, med nogle forskellige konkurrencer og lege. Da der var gået blot 10 minutter, var alt genertheden forsvundet som dug fra solen.

Efter middagsmaden lørdag, blev spillerne fordelt i to haller.

Mia Sejr, der til dagligt er træner for seniorafdelingen i Team Fyn Badminton og som tidligere har spillet på OBK’s Ligahold, havde lavet et knivskarpt program for ”de store” U13, U15 og U17 spillere.

Birgitte Hindse, der er tidligere spiller på topplan og har deltaget ved All England, og som til daglig er ungdomstræner i Nr. Broby, havde fornøjelsen af at lære de yngre spillere U9, U11 og U13 et par tricks eller to.

Resten af dagen gik med seriøs badmintontræning og forskellige aktiviteter som afveksling, inden vi alle mødtes til aftensmad, bestående af lasagne og råkostsalat, på Broby Sportsefterskole.

Aftenen bød på forskellige konkurrencer som bl.a. tovtrækning, håndboldkamp, bag i køen m.fl. inden deltagerne fik frie tøjler. Lyset blev slukket og boldene blev skiftet til selvlysende LED bolde. Der var mulighed for at udfordre trænerne og de andre deltagere eller bare sidde og hyggesnakke og rafle med terninger.

Da der var morgenvækning dagen efter kl. 07.30, var det ikke alle der var lige friske, men op skulle vi jo og de friskbagte boller hjalp også på motivationen for hurtigt at få pakket sine sovesager sammen.

Efter morgenmaden blev vi igen delt i 2 haller, og nu skulle der spilles kampe og prøves kræfter mod de nye kammerater. Alle fik spillet 4-6 kampe, hvor der rigtig blev gået til den og kæmpet over hele linjen.

Kl. 12.30 søndag middag blev der sagt tak for denne gang og på gensyn i diverse haller til turneringer, hvor man nu lige pludselig have fået en hel masse nye badmintonkammerater.

Tak for en super fed weekend og på gensyn til BROBY BAD CAMP 2019!

Deltagerne på Broby Bad Camp 2018 udtalte

"Det fedeste var helt sikkert at møde så mange nye mennesker at have det sjovt med en hel weekend" - Dreng U13

"Det bedste var badminton træningen om lørdagen med Mia Sejr sammen med de andre i Nr. Broby hallen" - Pige U15

 

Close Menu