Sæson 2018/2019

Nyheder i Nr. Broby Badmintonklub 2018/2019

Nr. Broby Badminton til Byens Fest

Lørdag den 25. maj deltog vi, sammen med de øvrige foreninger i byen, til Byens Fest.

Vi havde bl.a. taget vores diplom, gavecheck og en roll-up med ang. kåringen til Årets Klub. Det gav anledning til en masse lykønskninger, samt en masse god snak om klubben.

Der var også en del forbi, lige fra de yngste til de ældste, som gerne ville høre mere om mulighederne for at spille noget badminton. 

Der var mulighed for, at prøve at slå til et par bolde - hvor man skulle ramme i nogle opsatte spande. Der var karameller til de dygtige - men også til dem der gav det et ihærdigt forsøg.

Vi takker alle der besøgte os, og alle der gav en hjælpende hånd med på standen.

Hilsen Bestyrelsen

Nr. Broby Badminton - Årets Klub i Danmark

Lørdag den 11. maj 2019, blev en historisk dag for Nr. Broby Badmintonklub - her blev vi ved Badmintonforum 2019, arrangeret af DGI- og Badminton Danmark, kåret som Årets Klub i Danmark.

En kæmpe hæder til den indsats, som alle der er involveret i klubben kan tage en del af æren for. Hvad enten det drejer sig om trænere, hjælpetrænere, holdledere, bestyrelsesmedlemmer, spillere, forældre eller andre, som giver en hånd med, på den ene eller anden måde.

En del af kåringen, begrundes bl.a. med vores høje aktivitetsniveau, og evne til at udbrede kendskabet til badmintonsporten.

Vi nævner i flæng - deltagelse i holdturnering med flere hold, deltagere i- og arrangør af begynderstævner, spillere som deltager i stævner, både egne og andre klubbers, DGI Badmintonskole, Broby Bad Camp, skolebadminton o.s.v.

..artiklen fortsættes under billedet

Jimmy og Mulle modtog prisen på klubbens vegne

Læs hele begrundelsen på badmintonpeople her: https://badmintonpeople.dk/wwwPublic/Club/News/Detail/?clubid=3547&m=8052105

Del gerne på sociale medier - og vær stolte, i har også været med til det her.

Kæmpe tillykke til os alle sammen.

Hilsen Bestyrelsen

Ungdomsafslutning 2018-19

Der var stor opbakning til den årlige ungdomsafslutning i Nr. Broby Badmintonklub, fredag den 3. maj. Ca. 60 personer - spillere, forældre, søskende og ledere var samlet.

Først blev der afviklet klubmesterskaber i 5 kategorier. Og efter de mange gode og jævnbyrdige kampe, kunne følgende klubmestre kåres:

Sjov & Badminton, piger: Sofie Møller Madsen - Sjov & Badminton, drenge: Max Emil Olsen Langelykke - U13: Hanna Østrup Mortensen - U15: Daniel Poulsen - U17/19: Magnus Moseholm Pedersen

De mange kampe, og hepperiet på tribunerne, gav en god appetit. Så de velanrettede Tacos med kylling, og div. tilbehør faldt på et tørt sted.

Der var også en række kåringer fra trænerne - Årets:

Humørbombe: Hanna Østrup Mortensen - Talent: Magnus Ilbjerg - Kammerat: Cecilie Kunz - Spiller: Marie Storkholm - Træningsbi: Magnus Moseholm Pedersen

Det er også blevet til en række oprykninger i den forgangne sæson. Dette blev markeret med overrækkelse af de traditionelle oprykningstrøjer - tillykke til:

Hanna Østrup Mortensen, fra U13D til C - Daniel Poulsen, U15D til B (2 oprykninger) - Frederikke Knudsen, U15A til M - Marie Storkholm, U17/19A til M

Og endelig var der overrækkelse af S.P. Pokalen. Pokalen er stiftet af Steen Pedersen i 1988, og gives for en særlig indsats for Nr. Broby Badmintonklub.

I år havde formand, Per Rasmussen, fornøjelsen af at overrække denne til sin bror, Steffen Rasmussen, bl.a. for hans store indsats som træner for både ungdommen i Nr. Broby, og som seniortræner i Team Fyn Badminton.

Aftenen sluttede med en tår kaffe. Og dem som ikke kunne få nok, var også lige en tur i hallen og spille et par bolde mere.

Tusind tak til alle - spillere, forældre, trænere, hjælpetrænere, holdledere, bestyrelsesmedlemmer m.fl. (ingen nævnt - ingen glemt), for endnu en fantastisk sæson.

Vi glæder os til at se alle spillere - gamle som nye - til sommertræning, fra tirsdag den 7. maj kl. 17-19. Der trænes frem til og med den sidste tirsdag i juni. Og selvfølgelig til den nye sæson efter sommerferien

Hilsen Bestyrelsen

Klubmestrene

Trænernes kåringer

Oprykkerne

Årets SP'er - Steffen Rasmussen

Så var der mad

Årets Fynske badmintonklub

BREAKING NEWS !!!

Sidste år blev vi af DGI Fyn kåret til "Årets Ungdomsklub på Fyn".
I år var det et skridt opad rangstigen, idet både Badminton Fyn og DGI Fyn Badminton på repræsentantskabsmødet valgte at kåre Nr. Broby Badmintonklub til "Årets Fynske Badmintonklub". 
På klubbens vegne er jeg rigtig glad og stolt. Det viser at det vi laver er betydningsfuldt og også vækker opsigt udenfor lille Nr. Broby. 
Tak til ALLE i og omkring klubben. Det er glæden, sammenholdet og fællesskabet ved badminton'en i Nr. Broby, der gør klubben til det den er.

Formand, Per Rasmussen

Medaljeregn til Nr. Broby Badminton ved LM

Ved LM i Fredericia (U13) Vejle (U15) og Ry (U17/19) i weekenden, den 16./17. marts, havde Nr. Broby Badminton 9 spillere med tilknytning til klubben på deltagerlisten.

Laura Bangshåb, Sara Mizrachi Hansen, Frederik Rud Nielsen, Daniel Poulsen, Marie Storkholm, Hanna Mortensen, Lucas Hoppe, Emma Moseholm Pedersen og Magnus Moseholm Pedersen. 

Alle deltog med rigtig gode præstationer, og det resulterede i hele 6 medaljer - fordelt på 5 spillere:

Daniel Poulsen U15C, Bronce i HS - Hanna Mortensen U13D, Bronce i DD - Magnus Moseholm Pedersen U17/19B, Sølv i HS - Emma Moseholm Pedersen U13B, Guld i DD - Marie Storkholm U17/19A, Sølv i MD og Guld i DS

Vi ønsker tillykke med medaljerne.

Vh. Bestyrelsen

Fra venstre:

Marie Storkholm, Lucas Hoppe, Magnus Moseholm Pedersen, Emma Moseholm Pedersen, Daniel Poulsen, Hanna Mortensen, Sara Mizrachi Hansen og Laura Bangshåb.

Frederik Rud Nielsen kunne desværre ikke deltage på fotoet.

 

Begynderstævne med stor succes

Nr. Broby Badmintonklub har afholdt begynderstævne, søndag den 10. marts.

Det var en kæmpe succes. Ikke alene var der en kæmpe interesse. Hele 56 tilmeldte, og yderligere ca. 20 på venteliste. Vi fik også afviklet over 120 !! kampe på ca. 2 en halv time. 

Efter fælles opvarmning, var der klar til kamp. Først i aldersinddelte puljer, hvorfra spillerne blev delt ud i nye puljer mod jævnbyrdige modstander.

Efter de brede smil og svedige pander hos spillerne at dømme, så fik alle vist spillet nogle gode, spændende og lærerige kampe.

En stor tak skal lyde til alle hjælpere på dagen, som var med til at få det gjort til en god dag for alle involverede.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Fredagstræning og Fællesspisning

Fredag den 1. marts gentog vi successen med fællesspisning, i forlængelse af de ugentlige fredagstræninger.

Igen var vi over 30 deltagende - spillere, forældre og søskende. 

På banerne, var der både drabelige kampe - udfordringer mellem forældre og børn m.m. Samt nogle der også fik indiduel tekniktræning, som de plejer.

Efter træningen blev der serveret madpandekager, som blev indtaget med god appetit.

Alt i alt, igen en hyggelig aften, som vi tager op igen på et senere tidspunkt. Følg med her på siden, samt på Facebook.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Guldet samles i Nr. Broby

Nr. Broby badminton Klub kan efter DM i Varde se en af sine egne ungdomsspillere stå øverst på podiet i ungdomsrækken U15A. - Vi er megastolte, lyder det fra formanden.

Unge Frederik Rud Nielsen, kan nu kalde sig Danmarksmester i herresingle i U15 A-rækken. Han vandt rækken under det nyligt overståede DM i Varde med 1172 ungdomsspillere på banerne og 48 spillere alene i herresingle som alle måtte se sig slået af Frederik Rud.

Formand Nr. Broby Badminton Klub, Per Rasmussen, er stolt over, klubben igen har sin helt egen Danmarks mester.

- Det er næste ikke til at få armene ned igen efter sådan en flot indsats, bemærker formanden.

Frederik Rud Nielsen havde også selskab af en anden ungdomsspiller fra Nr. Broby Badminton Klub, nemlig Julie Cordt: Julie spiller i U15 Mester-rækken, og efter en fantastisk kamp kunne hun vende hjem med en bronze medalje i tasken for sin plads i damedouble.

- Vi har fokus på at give alle vores spillere de bedste værktøjer til at holde fokus på banen. Vi er som klub nødt til at gøre en forskel for vores ungdomsspillere, hvis vi har en forventning til, at alle vores spillere vil blive i klubben - også som seniorspillere, udtaler formand Per M. Rasmussen.

Gode trænere og stor opbakning fra spillernes forældre gør, at de unge spillere har vist stor fremgang i indeværende sæson, ifølge formanden.

31073278_10213860939989659_591713370877460480_n

DMU for hold - Sølv til U15B

Vores U15 B hold vender hjem med sølvmedaljer fra DMU for hold i Strib.
De 7 spillere, der vandt deres række og dermed kvalificerede sig til DMU for hold, tabte kun én enkelt holdkamp ved Danmarks Mesterskaberne og kunne derfor tage imod de velfortjente sølvmedaljer. Godt kæmpet!

Vores U13D hold havde også vundet deres række og kvalificeret sig til DMU for hold og drog til Slangerup på Sjælland for at kæmpe for deres sag. Men der er en grund til at de andre hold også er kommet til DM, og holdet drager tilbage med super god oplevelse og en hel masse gode kampe rigere.

30715662_10215819034293383_15243319969841152_n

Årets badmintonklub på Fyn bliver Nr. Broby

Ved DGI Fyn - Badminton og Badminton Fyns aktivitets- og repræsentantskabsmøde, blev Nr. Broby Badmintonklub kåret som Årets Badmintonklub på Fyn af DGI Fyn - Badminton.

Klubbens ungdomsformand og træner, Mathias Kristensen, blev også kåret til Årets Ungleder af Badminton Fyn, og han udtaler at det er rart at der bliver lagt mærke til Nr. Broby Badmintonklub ude blandt de andre fynke klubber og han synes også at klubben har vist mange gode takter og at det har været en super god sæson for klubben og dens medlemmer.

30171665_1769382446474404_4374433324515121752_o

MOTIONIST BADMINTON ONSDAGE

Vi er 19  voksne i forskellige aldre som spiller motionsbadminton i Nr. Broby hallen hver onsdag kl. 20.00 – 22.00.

Vi er seriøse, men har det hyggeligt og får spillet mange gode kampe – men vi kunne godt ønske os at være nogle flere

Er det noget for dig ? -  så kontakt  Per Rasmussen, mobil  21454888 eller på mail: formand@nrbrobybadminton.dk

Der er stadig ledige baner til udlejning onsdag mellem kl. 18.00 - 20.00, hvis man mere er til det i stedet for.

Prisen er naturligvis nedsat, da vi er halvvejs inde i sæsonen.

Close Menu