Ungdomstrænere

Birgitte

Birgitte Hindse

MINIton træner tirsdag

Jeg er 54 år og har altid haft og har stadig en stor tilknytning til Nr. Broby Badmintonklub. Jeg startede som 5 årig med at spille badminton i klubben.
Jeg har været på ungdom og seniorlandsholdet, hvilket har givet mig store og uforglemmelige oplevelser. Noget af det jeg husker mest, er udtagelsen til VM for hold i 1983 i Malaysia og 3 gange All England deltagelse. Derudover, har der været mange andre skønne oplevelser, såsom at blive nordisk mester, 3 danske mesterskaber og flere fynske mesterskaber, som er kommet i hus.
Desuden har jeg været træner de sidste 39 år, hvor jeg har været rundt i 7 forskellige klubber på Fyn, Jylland og New. Zealand. I 1989 spillede jeg badminton i 5 måneder for en klub på New Zealand (Invercargill) og hvor jeg ligeledes var træner rundt på øen.
Jeg glæder mig til at være med til at starte miniton op i klubben, da det er vigtigt at fødekæden hele tiden bliver holdt i gang. Desuden brænder jeg for, at arbejde med unge mennesker, hvad enten det er arbejdsmæssigt eller sportsligt. Til dagligt arbejder jeg som lærer på Dalum Landbrugsskole, hvor jeg bl.a. underviser i dansk, idræt, førstehjælp, er brobygningskonsulent, praktikpladskonsulent og rejser en del med elever.

20200809_200100

Lykke Rasmussen

Sjov og Badminton tirsdag
Alm. ungdomstræning tirsdag

Jeg er 21 år gammel og jeg står for sjov og badminton og den almindelige ungdomstræning om tirsdagen. Til daglig læser jeg til radiograf i Odense, hvor jeg også bor. Jeg har spillet badminton siden jeg var fem år og spiller i dag i Team Fyn på 3. Division. Jeg synes først og fremmest at træningen skal være sjov, men med mulighed for at lære nyt, blive udfordret og selvfølgelig få noget sved på panden.

Oliver Lee Nowak

Sjov og badminton torsdag
Alm. ungdomstræning torsdag

Jeg er 21 år gammel og kommer fra Esbjerg, hvor jeg har spillet 3. division ved siden af mit studie på gymnasiet, hvilket jeg afsluttede sidste sommer. Jeg er nu flyttet til Odense, hvor jeg det næste års tid eller to selv skal træne en masse badminton, bl.a. i Team Fyn, men også stå som træner her i Nr. Broby Badmintonklub. Jeg ser frem til endnu en super sjov og lærerig sæson!

96057394_1912475475553975_1277266438528172032_n

Jonas Bukhave

Alm. ungdomstræning tirsdag

Jeg er 17 år gammel og har spillet badminton siden jeg var 8-9 år i Nr Broby, hvor jeg også er opvokset. Til daglig går jeg på Vestfyns Gymnasium i Glamsbjerg hvor jeg starter i 2.g i år. Jeg har været træner i en sæson nu, men har, inden jeg var på efterskole, også været hjælpetræner i nogle år. Jeg glæder mig til endnu en fed sæson med masser af sjov og fjerdaskeri.

20200809_200042

Maria Dideriksen

MINIton træner tirsdag

Jeg er 17 år gammel, jeg har spillet badminton i Nr. Broby Badmintonklub siden jeg var 10 år og har haft et år på efterskole med badminton som linjefag. Jeg skal i denne sæson være MINIton træner om tirsdagen sammen med Birgitte og det glæder jeg mig super meget til.

20200809_195827

Paw Eriksen

Alm. ungdomstræning torsdag

Jeg er en ung mand på 21 år, som til dagligt underviser på Haarby Efterskole i linjefaget badminton. Jeg bor i Odense, hvor jeg også selv spiller senior badminton i klubben Odense OBK. Jeg har selv spillet siden jeg var 7 år gammel, og har siden da haft en stor passion for spillet. Jeg har selv haft en elite karrierer, som toppede i mine ungdomsår fra u15-17, hvor jeg b.la. fik 4 EM guldmedaljer rundt om halsen. Udover det er jeg en meget åben og snaksaglig herre, som både ser det sjove, seriøse og hyggelige i sporten. Jeg er desuden også gammel Nr. Broby spiller - så jeg glæder mig til at blive en del af klubben igen.

20200809_195959

Magnus Moseholm Pedersen

Alm. ungdomstræning torsdag

Jeg er 17 år gammel, og har spillet badminton i Nr. Broby siden jeg var 10 år. Jeg har gået et år på Strib Idrætsefterskole og skal til at starte 1. g på gymnasie i Odense. I denne sæson skal jeg være træner sammen med Oliver og Paw på den alm. ungdomstræning, som jeg glæder mig rigtig meget til.