Klubtøj

Bestilling af klubtøj til sæsonerne 2021-23 er i fuld gang, og mange har allerede fået bestilt. Første bestillingsvindue udløb den 5. september - men fortvivl ikke, der er flere på vej.

Søndag den 19. september, 3. oktober, 17. oktober og 31. oktober er foreløbig lagt i kalenderen.

Log ind på rsl.dk - og vælg den grønne knap, "Bestil klubtøj"/"Club-in-shop" i øverste højre hjørne på rsl.dk.

Herefter tastes Brugernavn: NBBK og Password: 5672.

Ønsker du hele pakken - 2 t-shirts, 1 underdel + træningsdragt, så vælger du den første firkant - "Bestil din klubpakke HER. Ellers vælger du blot de enkelt-dele du ønsker, længere nede på siden.

Har du udfordringer ifm. bestilling, så kontakt evt. Bjarne "Mulle" Pedersen, mobil 51 64 85 22, så vil han give en hjælpende hånd.

Se evt. også vejledning nedenfor.