Sæson 2021/2022

Nyheder i Nr. Broby Badmintonklub 2021/2022

Sæsonafslutning 2021/2022

Tirsdag, den 24. maj var der sæsonafslutning.

Det startede med træning i hallen, hvor træner-vikar, Casper Corfixen fra Team Fyn, og Magnus, fik aktiveret hele flokken - lige fra Miniton, over Sjov & Badminton, til de alm. ungdomsspillere.

Bagefter var der pølser og brød på grillen fra V. Hæsinge Slagterforretning og Byens Bager Broby, et par af klubbens gode sponsorer - samt en tår at drikke.

Efter spisningen var der overrækkelse af diverse priser, til både spillere, ledere og forældre.

Årets udvikling - Milla Lunddahl

Årets træningsbi - Mads Bang Iversen

Årets humørbombe - Louie Hornegaard (ikke til stede)

Årets kammerat - Asta Heide Pedersen

SP-Pokalen - Susanne og Jørgen Rasmussen

Holdledere - Fie og Kim (U11), Brian (U13) og Mulle (U17/19)

Trænere - Emma, Hanna, Max-Emil og Magnus. (Lykke, Paw, Oliver, Marie og Maria var ikke til stede)

Og endelig fik Anna og Ida, hver en ketcher i lodtrækningen blandt dem, der har talt til Team Fyn's kampe i Nr. Broby Hallen

Vi vil gerne takke alle for en fremragende sæson, hvor tilstandene efter Corona efterhånden blev normaliseret. Der blev i sæsonen afholdt 2 begynderstævner, 2 almindelige ungdomsstævner, 1 begynder-træningssamling, opstartsweekend og afslutningen i dag. Desuden har der været en del spillere ude til andre stævner, både de nye til begynderstævner og de øvede til alm. pointgivende stævner, og nogle har deltaget i træningssamarbejder med andre klubber m.m.

Nu er der sommertræning, hver tirsdag, frem til og med den 21. juni -hvorefter der er sommerferie. Vi starter op igen, tirsdag den 16. august (uge 33), hvor vi håber at se jer alle igen - og gerne sammen med endnu flere af jeres kammerater, eller andre der kunne tænke sig, at være med i vores fantastiske klub.

Go' sommer - vh. Bestyrelsen

Tusind tak til vores sponsorer i
Nr. Broby Badmintonklub

Årets ildsjæl i Danmark - Per Rasmussen

DET BLIVER VILDERE OG VILDERE !!!

Efter at vi, tirsdag den 22. marts, fik fornemt besøg af repræsentanter fra DGI Fyn og Badminton Fyn, som kom for at overrække prisen som Årets Ildsjæl på Fyn, til vores formand, Per Rasmussen, blev han automatisk nomineret til den samme titel - i hele DK!

Og minsandten, om det ikke, endnu engang, var Per der fik hæderen - STORT TILLYKKE.

Så i al hemmelighed, blev ledere, trænere, holdkammerater fra Team Fyn, ungdomsspillere, forældre og søskende, tidligere ledere i klubben, samt venner og familie, endnu engang stimlet sammen, til en hemmelig overrækkelse, onsdag den 4. maj. Her fik vi igen fint besøg af repræsentanter fra DGI Fyn og Badminton Fyn, som overrakte prisen til Per. Den officielle kåring fandt sted, lørdag den 7. maj, ifm. Badminton Forum i Brøndby.

Bestyrelsen er, om muligt, endnu mere stolte og beærede over denne udnævnelse, og vil endnu engang gerne sige stort tillykke til Per - vi er meget taknemmelige for den store indsats du lægger i klubben.

Hilsen Bestyrelsen

Begynderstævne, den 20. marts 2022

Søndag den 20. marts kl. 10-13, blev der afholdt Begynderstævne i Nr. Brobyhallen.

48 tilmeldte børn havde nogle forrygende timer, med masser af god badminton og mange jævnbyrdige kampe. 

Efter den traditionsrige fælles opvarmning, afsluttet med Kaj og Andrea-sangen, Bom-Tjikke-Bom, så blev der spillet ca. 100 single-kampe. Og endeligt blev der sluttet af med en runde med doubler.

Og inden spillerne forlod hallen, blev der overrakt en fortjenst-medalje til alle deltagere, som et minde om dagen.

Vi håber at se jer alle til stævne i Nr. Broby igen, hvad enten det bliver begynderstævne eller almindeligt ungdomsstævne.

Hilsen trænere og bestyrelse

Begynderstævne, den 7. november

Søndag den 7 november afholdte vi Begynderstævne - med hele 51 tilmeldte spillere fra hele Fyn.
 
En fantastisk dag, med over 100 kampe - og en masse glade spillere, der gik hjem med en fortjent medalje, efter en masse gode kampe.
 
Nr. Broby Badminton havde selv 9 spillere med - Ida, Sigrid, Milla, Katrine, Anna, Hubert, Oliver, Kian og Marcel.
 
Vi glæder os til at se jer alle til stævne i Nr. Broby igen på et senere tidspunkt. Hvad enten det er vores almindelige ungdomsstævne, den 27./28. november (sidste tilmelding den 11. november), eller til endnu et begynderstævne til foråret.

Opstartsweekend med overnatning

Årets NBBK'er - Jimmy Kock

For nylig blev Årets NBBK'er udnævnt, og fik overrakt SP Pokalen, som blev stiftet af Sten Petersen i slutningen af 70'erne.

Den uddeles hvert år til en person som har gjort en ekstraordinær indsats for klubben. 

Udnævnelsen og overrækkelsen stod formand, Per Rasmussen for, ifm. Motionisternes sædvanlige spilletid onsdag aften.

Netop arbejdet med at styre Motionisterne igennem deres ugentlige spil, er én af begrundelserne til udnævnelsen af Jimmy til årets NBBK'er. 

Desuden har han også hjulpet til i bestyrelsen, bl.a. med tilpasning af klubbens vedtægter, samt diverse andre opgaver.

Klubben er meget tilfreds med Jimmy's indsats, og håber at han vil fortsætte i mange år endnu - og SP Pokalen kan sikkert være med til fastholde hans engagement.

Vi siger tillykke med udnævnelsen.

Hilsen Bestyrelsen

Fredag og Lørdag, den 15./16. oktober blev det endelig tid til endnu en tradition i Nr. Broby Badminton Klub.

27 glade og forventningsfulde unge mennesker fra ca. 6-15 troppede op med badmintontasker, diverse madrasser, toiletsager - og ikke mindst det gode humør - klar til masser af fjer, kammeratskab og nogle hyggelige timer på og uden for banerne.

Maria og Birgitte startede træningen op fredag, og efter spisning, var der gæstevisit af Steffen, som tog over efter Birgitte - og sammen med Maria fortsatte de med masser af bold-lege og gode træningsøvelser for både store og små.

Ved 23-tiden var de første gået til ro, og havde lukket øjnene - og inden midnat måtte selv de største sige godnat.

Morgenmaden var klar fra kl. 8 om lørdagen, men allerede 7.30 var de første i gang med ketcherne - tiden skulle jo udnyttes. Efter morgenmad var trænerne skiftet ud, og Lykke og Magnus fik igen sat gang i både opvarmning og diverse øvelser.

Det var et par dejlige dage med masser af fjer, kammeratskab og hyggeligt samvær, på tværs af alle aldre.

Tak til alle der hjalp til med mad, køkkentjans, kagebagning, overnatning og opbakning i det hele taget.

Også tak for en god dialog på forældremødet om fredagen, hvor bl.a. ønsket om en gruppe af forældrekontakter til de forskellige årgange ser ud til at lykkedes ganske godt. Og så fik vi debatteret mulighederne/ønskerne om at komme ud og spille nogle stævner. HUSK at det er ganske gratis at spille stævner i denne sæson - lige fra begynderstævner til stævner for de mere øvede.

Begynderstævne i Nr. Broby den 7. november - tilmelding til Susanne, susa61@live.dk. Og stævne for de øvede, også i Nr. Broby, den 27./28. november - se opslag på Facebook, Nr. Broby Badminton - Ungdom.

Hilsen Trænere og Bestyrelse

Talenthold Vestfyn

Fredag den 8. oktober var der fællestræning med Talenthold Vestfyn i Nr. Broby  Hallen.

Ordningen er for udvalgte spillere - foruden deltagere fra Strib, Fyn FGH, Nr. Åby, Vissenbjerg og Aarup, så deltog følgende fra Nr. Broby - Cecilie, Hanna, Emma, Mads og Max-Emil.

Der er 25 deltagere, fordelt på de 6 klubber - hvoraf 20 var med i Nr. Broby. Træningen foregår én gang i hver klub hen over vinteren.

Trænerne er Nicolaj, som spiller på 1. holdet i 3. division for Team Fyn, og William som til daglig optræder for TPI (Tarup/Paarup).

Hver samling varer ca. 3 timer, og består af  to træningspas af ca. 1 times varighed, og mellem træningerne er der fællesspisning.

Målet med træningen er selvfølgelig at styrke den enkelte spillers egenskaber, men også at udvikle gode sociale bånd på tværs af klubberne.

Næste gang foregår træningen i Ejby, fredag den 29. oktober fra 18-21.

Hilsen Bestyrelsen

Stævner i sæsonen 2021/22

Så er det atter tid til at komme ud og spille en masse stævner. 

Tryk på den grønne knap nedenfor, her er en liste med alle stævner på Fyn i resten af 21/22-sæsonen - samt LM, som i denne sæson foregår i Frederikshavn

Vedr. LM, så har hver årgang, U11 - 13 - 15 og 17/19 tidligere foregået i hver sin by - men er altså i år samlet i Frederikshavn. Det giver alletiders mulighed for at lave en klubtur, som har været et stort ønske i flere sæsoner.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, den 29./30. januar - evt. med afgang allerede fredag den 28., hvis der er nogle der skal starte tidligt om lørdagen. Der er sidste tilmelding i starten af januar - nærmere info følger. Deltagelse for ALLE aldre og niveauer.

Udvalgte fynske stævner bliver lagt op på Facebook, når der er fælles tilmelding. Ellers er man velkommen til at tilmelde sig selv til alle andre stævner - det foregår på badmintonplayer.dk. Har i brug for hjælp, så kontakt Bjarne "Mulle", mobil 51 64 85 22.

Go' fornøjelse - hilsen bestyrelsen

 

Projekt flere frivillige

Onsdag den 18. august har bestyrelsen haft besøg af repræsentanter fra DGI Badminton - Tina Søgaard og Lars Folmer Jensen - for at sætte fokus på frivillighed i klubberne.

Nr. Broby Badmintonklub vil gerne være kendt for at tilbyde andet end blot almindelig badmintontræning til vores unge spillere. Vi ønsker også at skaffe nogle hyggelige omgivelser, og sørge for at styrke de sociale relationer.

Derfor ønsker vi også at have sociale arrangementer, hvor der både er fokus på badminton - f.eks. gratis stævnegebyr, så alle spillere har mulighed for at komme ud og prøve kræfter mod andre spillere på banerne. Her ønsker vi at opfordre til høj deltagelse - både for den enkelte, men også for at se og støtte sine klubkammerater.

Essensen af dette kunne f.eks. være en klubtur med overnatning - i Danmark eller udlandet ?

Men andre arrangementer, f.eks. fællesspisning med deltagelse af forældre og søskende, ud og se ligakampe eller Danisa Danish Open - hvor også de helt store udenlandske stjerner deltager - eller måske blot en bowlingtur, står også i høj kurs.

Derfor har vi haft brug for at få sat frivillighed på dagsordenen, så vi kan blive bedre til at informere, spørge m.m., så vi kan finde frivillige som kan være med til at løse nogle af disse opgaver.

Håber i vil tage godt imod os, når vi kommer rundt og informerer og spørger til jeres muligheder for at hjælpe.

Hilsen Bestyrelsen

 

Birgitte som Årets træner på Fyn 2021

Close Menu