Sæson 2022/2023

Nyheder i Nr. Broby Badmintonklub

Fælles sæsonafslutning for ungdom

Sæsonen lakker mod enden og det blev vanen tro markeret med en fælles sæsonafslutning tirsdag den 25. April for alle spillere, søskende og forældre. Vores dygtige trænere fik motioneret og aktiveret alle ungdomsspillere og søskende både fra MINIton, Sjov og Badminton og den almindelige ungdomstræning inde i hallen, mens de voksne fik grillet pølser og brød fra vores sponsore Vester Hæsinge slagteren og Byens Bager Broby.

Grundet den kolde og blæsende forårsdag var alle mand blev klemt sammen skulder ved skulder inde i caféen, men humøret var stadig i top!

Som sædvanligt blev der udtrukket 2 ketsjere, blandt alle der har været oppe og tælle ved seniorernes holdkampe. De to hjælpsomme spillere blev Valder og Amalie

Der blev selvfølgelig også kåret 4 spillere der har leveret en ekstra stor indsats på den ene eller anden måde.
Årets træningsbi - Caroline Folke
Årets kammerat - Cecilie Kunz
Årets humørbombe - Oscar Sylvest
Årets udvikling - Hubert Rex

Holdlederne for denne sæson fik også et velfortjent bifald og et par flasker vin som tak for deres arbejde med bl.a. at koordinerer, stille hold og sørge for transport ifm. ungdomsholdkampe

Årets højdepunkt - Uddeling af  "Steen P. Pokalen"
Vandrepokalen bliver givet til en ressourceperson i klubben, der i løbet af sæson har gjort en ekstra stor indsats for klubben og pokalen gik i år til Emma Moseholm Pedersen. Emma får sit navn indgraveret på vandrepokalen der det næste år skal pynte hjemme ved Emma og vise alle at hun har gjort et godt stykke arbejde for klubben og dens medlemmer

Generalforsamling tirsdag den 7. Marts 2023

Nr. Broby Badmintonklub indkalder til ordinær generalforsamling i Nr. Broby Hallens cafeteria kl. 18.00

Indkomne forslag sendes til Formand Per Rasmussen på mail formand@nrbrobybadminton.dk

Vel mødt!

Mange hilsner - Bestyrelsen

Tusind tak til vores sponsorer i
Nr. Broby Badmintonklub

Begynderstævne, den 8. januar 2023

Søndag, den 8. januar var der 52 glade og forventningsfulde unge mennesker fra hele Fyn, i Nr. Broby for at deltage i vores Begynderstævne.

Der blev spillet en masse lærerige kampe, og i Monrad-systemets ånd, blev spillerne matchet op imod ligesindede, efter de indledende puljekampe.

De mange rosende ord fra forældre og trænere, samt de glade ansigter på spillerne, giver en masse tro på, at alle havde en god dag i hallen.

Vi takker alle - spillere, forældre, søskende, trænere m.fl. - og ikke mindst vores egne trænere, ledere og især forældre, som også gav en hjælpende hånd med til de praktiske opgaver. Uden jer er det helt umuligt, at afholde disse arrangementer.

Vi håber vi ses til stævne i Nr. Broby igen på et senere tidspunkt - eller til andre arrangementer rundt omkring.

Hilsen Nr. Broby Badminton

Talenthold Vestfyn

Fredag den 27. Januar var der fællestræning med Talenthold Vestfyn i Nr. Broby  Hallen.

Ordningen er for udvalgte Nr. Broby spillere - foruden deltagere fra Strib, Fyn FGH, Nr. Åby, Vissenbjerg, Morud  og Aarup. På holdet deltager Cecilie, Sofie, Mads og Max-Emil.

Der er 24 deltagere, fordelt på de 7 klubber - hvoraf 17 var med i Nr. Broby. Træningen foregår én gang i hver klub hen over sæsonen.

Trænerne er William Kottal, som til daglig optræder for TPI (Tarup/Paarup) og som har fundet en sponsor til de fine hold t-shirts.

Hver samling varer ca. 3 timer, og består af  to træningspas af ca. 1 times varighed, og mellem træningerne er der fællesspisning.

Målet med træningen er selvfølgelig at styrke den enkelte spillers egenskaber, men også at udvikle gode sociale bånd på tværs af klubberne.

Julecup i Nr. Lyndelse - 29./30. december

Vi havde 13 spillere i Nr. Lyndelse til Julecup, mellem jul og nytår - den 29./30. december 2022. Det gav mange gode kampe og oplevelser, og endda med flere spillere i præmierækkerne.

Sofie, Cecilie, Emma, Max-Emil, Amalie, Hubert, Ludvig, Viggo, Laurits, Mikkel, Valder, Noah og Kathrine var med. Milla og Anna var også tilmeldte, men desværre blev der ikke oprettet rækker til dem.

Følgende fik pokaler med hjem:
Mikkel, nr. 2 i U11D HS
Viggo og Laurits, nr. 1 i U11D HD
Hubert og Amalie, nr. 1 i U13D MD
Max-Emil, nr. 2 i U15C HS og nr. 2 i HD (med Gustav fra DHBK)
Emma, nr. 2 i U17/19A DS

Det er vanvittigt flot, at der er kommet så mange ud til stævner - bliv endelig ved, det er en fornøjelse at følge jer. Og stort tillykke til jer der fik pokaler med hjem.

Hilsen Bestyrelse og Trænere

Juleafslutning den 20. December 2022

Tirsdag, den 20. december afholdte vi den traditionsrige juleafslutning, med deltagelse af ca. 40 spillere, trænere, forældre og søskende - vanvittigt flot fremmøde.

Der blev spillet med "sort net", i form af doubler, med mere eller mindre tilfældigt sammensatte par.

Efter nogle korte, men underholdende kampe - ikke mindst pga. det "Sorte net", så blev der kåret nogle vindere - og uddelt lidt julegodter til de fleste. 

Og så sluttede vi af med æbleskiver, kaffe m.m. til alle fremmødte - så mange man kunne spise.

Vi fik desværre ikke taget nogle billeder, mens kampene stod på - men til gengæld fik vi taget et gruppefoto, hvor næsten alle var iklædt nissehuer m.m.

Glædelig jul - Bestyrelsen

Sæsonstart 2022/2023

Så er den nye sæson ikke langt ude i fremtiden og vi er fuldstændig klar til at byde jer velkommen til en ny sæson der starter
Tirsdag den 9. August 2022
Sjov og Badminton kl 17.30 - 18.30 og
Almindelig ungdom kl 18.15 - 20.00
Torsdag den 11. August 2022
Sjov og Badminton kl 16.30 - 17.30 og
Almindelig ungdom kl 17.15 - 19.15
Tirsdag den 16. August
MINIton kl 16.45 - 17.45

Close Menu